Qui sóc


Doctora en història de l’art per la Universitat de Barcelona (2016), les meves inquietuds sempre han girat entorn de l’art. Si tiro anys enrere, veig que tot m’hi portava directament.  
Als 10 anys volia fer teatre. Volia cantar.
Als 13 volia ser Indiana Jones. També devorava llibres mentre dibuixava els seus protagonistes.
Als 15 anys descobria i era captivada per Magritte. Començava a mirar i tornar a mirar totes les imatges de tots els llibres d'art que em queien a les mans. (Segur que els pares van trobar més sentit que mai al fet d'haver comprat, molts anys enrere, una d'aquelles enciclopèdies de pinacoteques del món)
Als 16 ja havia descobert l’escultura que em portaria a especialitzar-me en la vida i obra del seu creador, sent el tema de la tesi que culminaria, justament, 16 anys més tard d’aquell moment.
Als 17 començava a fer teatre. Musicals, comèdies, drames. Gairebé al mateix temps començava la carrera d’història de l’art.

Combino l’estudi teòric amb la pràctica artística en tots els camps en què em sorgeix la curiositat. És així com -entre d'altres experiments- dibuixo, escric, fotografio la vida i canto quan em deixen o no m’escolten.
  

Més enllà de tot això, sóc Guia Oficial de Turisme de Catalunya, i fa uns dotze anys que em dedico a explicar art per diversos museus, casals, aules o al mateix carrer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada